Türkiye Finallerine Katılıyoruz

Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi Badminton takımı Türkiye finallerinde mücadele edecek.

  Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi Badminton takımı 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında 13-15 Ocak 2023 tarihlerinde Bolu'da yapılan Badminton Bölge Grup müsabakalarında 12 takım arasından bölge ikincisi oldu.

  Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hacı Ömer Ziyanak ve Badminton Takımı Antrenörü Mustafa Danacı rehberliğinde hazırlanan Baran Lülleci, Mustafa Özgür Gökmen, Umut Yanaz, Talha Karataş'tan oluşan badminton takımı Bolu'da kazandığı bu başarıyla 16-19 Şubat 2023 tarihleri arasında Erzincan'da yapılacak olan Badminton Gençler Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

  Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Erdoğan Aslan, elde edilen başarı sonrası yaptığı açıklamada;

  "Okulumuz Badminton takımı 13-15 Ocak 2023 tarihlerinde  Bolu ilinde yapılan bölge yarışmasında 12 il içerisinde ikincilik derecesi elde ederek 16-19 Şubat 2023 tarihleri arasında Erzincan ilinde yapılacak olan Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

  Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Hacı Ömer Ziyanak ve Badminton Takımı Antrenörü Mustafa Danacı rehberliğinde hazırlanan Baran Lülleci, Mustafa Özgür Gökmen, Umut Yanaz, Talha Karataş'tan oluşan badminton takımımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği geçenlere, destek veren Devrek Gençlik ve Spor İlçe müdürlüğümüze, öğrencilerimize sponsorluk yapan ÖNDER Devrek İlçe Yönetimine ve gönülden destek veren bütün halkımıza teşekkür ediyorum"  dedi.

Öğrencilerimizi ve emek veren hocalarımızı tebrik ediyoruz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Devrek Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)