Türkiye’nin Önemli Üniversiteleri Balıkesir’de

 

Balıkesir Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri  29,30  Kasım  2016 tarihlerinde Balıkesir Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Karesi Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Eket Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen etkinliğin açılışı  Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü  Şahan Çöker , Müd. Yard . Ahmet Cengiz ve Eket Fuarcılık Genel Müdürü Uğur Tok tarafından  gerçekleştirildi.

Türkiye genelinden 24 devlet ve vakıf üniversitesinin stant açtığı etkinlikte ziyaretçiler üniversitelerin yetkilileriyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdi.

Etkinlik süresince eğitim uzmanları tarafından Sınav Stresi ve Motivasyon, YGS ve LYS’ye Hazırlık Süreci, Etkili Ders Çalışma,  Kariyer Planlama, Geleceğin Meslekleri ve Meslek Seçimi konularında 12. sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirici seminerler verildi. Ayrıca Balıkesir RAM  ve Eket Fuarcılık tarafından  organize edilen ‘’Rehber Öğretmen Buluşmaları’’nda YÖK Atlası Danışmanı Burak Kılanç  100 ‘ün üzerinde rehber öğretmene  sunum yaptı.

Balıkesir ve çevre illerdeki öğrenci, eğitimci ve velilerin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe  Balıkesir ve tüm ilçelerinden 7300 öğrenci ve  toplam 92  okul ziyaret etti . 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Karesi Balıkesir Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)