Uluslararası İşbirliği İle Culturewell Projemizde Harika Etkinlikler Gerçekleştirdik!

Nisan ayında, okulumuzun da katılımıyla yürütülen eTwinning projesi kapsamında Gürcistan, Romanya ve Moldova'lı ortaklarımızla planlı etkinliklerimizi düzenledik. Projemizin amacı, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hem akademik hem de sosyal ve duygusal becerilerini geliştirmekti. Bu hedef doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz etkinlikler sayesinde uluslararası düzeyde önemli deneyimler kazandık.

Online Mindfulness 5-4-3-2-1 Rahatlama Etkinliği

Nisan ayında düzenlediğimiz online webinarımızda, öğrencilerimizle birlikte Mindfulness 5-4-3-2-1 rahatlama etkinliği gerçekleştirdik. Bu etkinlik, öğrencilerimizin farkındalık ve rahatlama becerilerini geliştirmelerine yardımcı oldu. Etkinlik sonrası öğrencilerimiz, öğrendiklerini kendi okullarındaki arkadaşlarına öğreterek bu faydalı uygulamayı yaygınlaştırdı.

Görsel Sanatlar dersi öğretmenimizle Mandala Etkinliği

Projemiz kapsamında Görsel Sanatlar dersi öğretmenimizle birlikte Mandala etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz, Mandala çizimleri yaparak hem yaratıcılıklarını ortaya koydular hem de stres atma ve odaklanma becerilerini geliştirdiler. Bu etkinlik, hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz için keyifli ve rahatlatıcı bir deneyim oldu.

Bu etkinlikler sayesinde hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz unutulmaz deneyimler yaşadı. Uluslararası işbirliğiyle gerçekleştirilen bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Projemiz kapsamında kazandığımız deneyimler ve öğrendiğimiz yeni yöntemler, eğitim hayatımızda bize rehberlik edecek.

Bilişim Teknolojileri dersi öğretmenimizle Web 2.0 araçları


Projemiz kapsamında Bilişim Teknolojileri dersi öğretmenimiz, projede yer alan öğrencilerimize web 2.0 araçlarını tanıtarak kısa bilgiler verdi. Özellikle projemizde kullandığımız web 2.0 araçlarına değinerek öğrencilere yeni bilgiler kazandırdı. Öğretmenimize bu öğretici sunum için teşekkür ediyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Diyarbakır Ergani Sermet Yalçın Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)