Uşak / Banaz Fadime - Halil İbrahim Karahan Derbent Ortaokulu

Telefon:2763512286 Adres:DERBENT KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ AŞAĞI SK. NO: 95 BANAZ / UŞAK
Köyümüz ilçe merkezine 11 km, il merkezine 21 km uzaklıktadır.
Köyümüz Banaz ile Uşak arasında olup Ankara-İzmir asfaltına 3 km uzaklıktadır. Köyümüzden ilçeye ve il merkezine ulaşım köy minibüsleriyle ve köylülerin şahsi otomobilleriyle sağlanmaktadır.
Web Sitesi:https://banazfhikderbentortaokulu.meb.k12.tr Uşak Okulları, Uşak Banaz Okulları, Uşak Ortaokulları, Uşak Banaz Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Uşak Ortaokul Haberleri, Uşak Banaz Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://banazfhikderbentortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ
Öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen, öğrendiklerini uygulayabilen, geçmişini anlayıp, gelecek yüzyılın ihtiyaçlarına göre hazırlık yapabilen, kendine güvenen, doğruları savunan, kendini yenileyebilen, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bireyler yetiştirmektir.
MisyonMisyonumuz
Milli değerlerimizi benimseyen, ahlaki değerlere sahip, öğrenmeyi öğrenen, kendisiyle barışık, kendini ifade edebilen ve teknolojiyi etkin kullanabilen, üretken bireyler yetiştirmek için varız.
BaşarılarOkulumuz her yıl akademik, sportif ve sosyal-kültürel açılardan önemli başarılara imza atmaktadır. SBS, TEOG ve LGS gibi ilköğretimden ortaöğretime geçişi belirleyen sistemlerde fen lisesi, Anadolu lisesi ve sosyal bilimler lisesi gibi nitelikli okullara öğrenci gönderebilme başarısını sürekli hale getirmiştir. 2016 TEOG Sınavı Banaz birincisi ve 2020 LGS Banaz birincisi okulumuzdan çıkmıştır. Bunun yanında her sene İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavını kazanarak burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz de olmaktadır. Okulumuz ilçe, il ve ülke genelindeki sportif ve sosyal-kültürel yarışmalara da sürekli olarak katılım göstermekte ve bu kategorilerde de değişik başarılara imza atmaktadır. Ana sayfamızdaki başarılarımız bölümünde okulumuzun elde ettiği başarılara ayrıntılı olarak yer verilmiştir.
Telefon2763512286
Faks2763512286
AdresDERBENT KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ AŞAĞI SK. NO: 95 BANAZ / UŞAK
Köyümüz ilçe merkezine 11 km, il merkezine 21 km uzaklıktadır.
Köyümüz Banaz ile Uşak arasında olup Ankara-İzmir asfaltına 3 km uzaklıktadır. Köyümüzden ilçeye ve il merkezine ulaşım köy minibüsleriyle ve köylülerin şahsi otomobilleriyle sağlanmaktadır.
İnternet Sitesihttps://banazfhikderbentortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDerbent Köyünün nüfusu 1600 civarındadır. Köy geniş bir yerleşim alanına sahiptir.Geçim kaynağı Tarım ve Hayvancılıktır.Uşakta Özel sektörde çalışan birçok işçisi vardır.
UlaşımKöyümüz Banaz ile Uşak arasında olup Ankara-İzmir asfaltına 3 km uzaklıktadır. Köyümüzden ilçeye ve il merkezine ulaşım köy minibüsleriyle ve köylülerin şahsi otomobilleriyle sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkKöyümüz ilçe merkezine 11 km, il merkezine 21 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÖğretmen servisimiz yoktur. Öğretmenlerimiz okulumuza kendi araçlarıyla geliş gidiş yapmaktadırlar.
Köyümüze bağlı Nohutova Mahallesi´nde yaşayan taşımalı öğrencilerimizi taşıyan 1 adet öğrenci servisimiz mevcuttur.
Kontenjan BilgileriOkulumuzun öğrenci mevcudu ortalaması 75´tir. 4 sınıfımıza ilaveten sınıf olarak kullanabileceğimiz boş bir dersliğimiz mevcuttur.
Ders SaatleriDers başlama saati: 08.30
Ders bitiş saati: 15.15
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerÖğrencilerimiz arasında futbol, voleybol ve masa tenisi turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel EtkinliklerÖğrencilerimiz arasında zeka oyunları turnuvaları düzenlenmektedir.
ProjelerOkulumuzun şartlarına uygunluk şartına bağlı olarak yerel ve ulusal düzeyde yürüttüğümüz proje öalışmaları mevcuttur.
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı74
  • Derslik Sayısı4
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://banazfhikderbentortaokulu.meb.k12.tr/64/02/223706/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)