Uygulamalı ''E - Rehberlik Modülü'' Eğitimi

Kurumumuz, Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi hizmet bölgesinde bulunan Elbistan, Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde e-Rehberlik Modülü Eğitimi tamamlandı.

   Genel Müdürlüğümüzce Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarda rehberlik hizmetleri paydaşları arasında daha etkin ve hızlı bir iletişimin sağlanması, sunulan rehberlik hizmetlerinin etkililiğinin artırılması, rehberlik hizmetleri çalışmalarının daha sistematik bir şekilde yapılandırılması ve geleceğe yönelik etkin rehberlik hizmetleri politikaları üretilebilmesi amacıyla geliştirilen e-Rehberlik Modülü sistemi oluşturulmuştur.

   Elbistan, Nurhak ve Ekinözündeki  okul ve kurumlarda görevli Rehberlik Öğretmenlerine ve idarecilere(Rehber öğretmen kadrosu), 18-25 Haziran 2019 tarihlerinde, üç grup halinde, 2'şer gün süreyle eğitim verildi.

   Kurumumuz Rehberlik Öğretmeni Zeynep ERAYMAN, daha önce genel müdürlüğümüzce düzenlenen  ''e-Rehberlik Modülü Kullanım Semineri'' eğitime  katıldığından e-rehberlik modülü eğitmeni olarak proğramın hedeflerine ulaşmak için aktif öğrenme yöntem ve tekniklerini kullanıp örnek uygulamalar yaptırarak, eğitim verimli bir şekilde tamamladı.

   Eğitmen Zeynep ERAYMAN ve  katılım gösteren rehberlik öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)