Uzaktan Eğitim Süreciyle İlgili Öğretmenlerimize Önemli Duyuru

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un imzasıyla 81 ile 'Yüz Yüze Eğitime Ara Verilmesi' konusunda genelge gönderildi. MEB'den dün yapılan açıklamada sadece zümre öğretmenlerinin haftada bir gün okula geleceği belirtilmişti. Bugün yayımlanan Genelgede ise okul müdürlerinin rehber ve zümre öğretmenleriyle birlikte yapacakları planlamalar sonrasında tüm öğretmenlerin haftada bir gün okula geleceği belirtildi.

   MEB'den dün yapılan açıklamada sadece zümre öğretmenlerinin haftada bir gün okula geleceği belirtilmişti. Bugün yayımlanan Genelgede ise okul müdürlerinin rehber ve zümre öğretmenleriyle birlikte yapacakları planlamalar sonrasında tüm öğretmenlerin haftada bir gün okula geleceği belirtildi.

   Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yüz yüze eğitime verilen arada, hastalık, izin ve benzeri nedenlerle canlı ders uygulaması yapamayan öğretmenlerin yerine öğretmen görevlendirmesi yapılacağını bildirdi.

   Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla resmi ve özel örgün eğitim ile hayat boyu öğrenme kurumlarında 20 Kasım 2020'den 4 Ocak 2021'e kadar yüz yüze eğitime verilen araya ilişkin il milli eğitim müdürlüklerine yazı gönderildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Sarıkamış Halit Paşa Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)