Van / Gürpınar Güzelsu Şehit Sedat Kasap İmam Hatip Ortaokulu

Adres:HOŞAB MAH. BAŞKALE YOLU KÜME EVLERİ GÜZELSU IMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO 22 İÇ KAPI NO 1 GÜRPINAR / VAN Web Sitesi:https://guzelsusehitsedatkasapiho.meb.k12.tr Van Okulları, Van Gürpınar Okulları, Van İmam Hatip Ortaokulları, Van Gürpınar İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Van İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Van Gürpınar İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://guzelsusehitsedatkasapiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim öğretimi sevgi ortamında gerçekleştirerek,ülke çapında önder,değerlerimize bağlı,hayata ve bir üst öğretime mutlu ve başarılı insanlar kazandırmak.
MisyonEğitim öğretim fırsatı bulamayan beldemiz öğrencilerine,sosyal devlet gereği,eğitim fırsatı sunmak,öğrencileri bilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetiştirip,21.yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak;sosyal,kültürel,sportif etkinliklerle çevreye örnek olup,gelecek yaşamlarında topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
AdresHOŞAB MAH. BAŞKALE YOLU KÜME EVLERİ GÜZELSU IMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO 22 İÇ KAPI NO 1 GÜRPINAR / VAN
İnternet Sitesihttps://guzelsusehitsedatkasapiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGüzelsu Köyü- Gürpınar/ VAN
UlaşımOkulumuz ilçe Merkezine 40 km, il merkezine 60 km uzaklıktadır.Lojmanda kalan öğretmenlerimiz olduğu gibi okulumuza il ve ilçeden öğretmen servisiyle de gidiş geliş yapılabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe Merkezine 40 km, il merkezine 60 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiLojmanda kalan öğretmenlerimiz olduğu gibi okulumuza il ve ilçeden öğretmen servisiyle de gidiş geliş yapılabilmektedir.
Ders Saatleri08.30 15.00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı191
  • Derslik Sayısı12
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://guzelsusehitsedatkasapiho.meb.k12.tr/65/08/757746/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)