Van / Gürpınar Hoşab İlkokulu

Adres:HOŞAB MAH. ŞEHİTLER KÜME EVLERİ GÜZELSU ILKOKULU BLOK NO 30/1 İÇ KAPI NO 1 GÜRPINAR / VAN Web Sitesi:https://guzelsuilkokulu.meb.k12.tr Van Okulları, Van Gürpınar Okulları, Van İlkokulları, Van Gürpınar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Van İlkokul Haberleri, Van Gürpınar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://guzelsuilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Faks0 432 571 41 66
AdresHOŞAB MAH. ŞEHİTLER KÜME EVLERİ GÜZELSU ILKOKULU BLOK NO 30/1 İÇ KAPI NO 1 GÜRPINAR / VAN
İnternet Sitesihttps://guzelsuilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHoşab Mahallesi Gürpınar/VAN
UlaşımOkulumuz Van il merkezine 60 km ve Gürpınar ilçe merkezine 40 km´dir.Okulumuz karayolu üzerinde olup ulaşım; öğretmenlerin özel araçları, öğretmen servisleri ve Van Hakkari minibüs hatları ile sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Van il merkezine 60 km ve Gürpınar ilçe merkezine 40 km´dir.
Servis BilgisiOkulumuzda taşıma kapsamındaki öğrencilerimiz taşıma servis araçları ile, mahalle merkezindeki öğrenciler öğrenci servisleri , evleri yakın olan öğrencilerimiz ise yürüyerek okula gelmektedirler.
Ders Saatleri08:30-14:10
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkul içi Futbol müsabakaları düzenlenmektedir
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı224
  • Derslik Sayısı27
  • Kütüphane Sayısı2
Kaynak:https://guzelsuilkokulu.meb.k12.tr/65/08/742490/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)