Verimli Ders Çalışma Yöntemleri Semineri

Okulumuzda rehberlik öğretmeni Uğur SARI tarafından okulun bütün öğrencilerine yönelik verimli ders çalışması yöntemler konulu seminer düzenlendi. 

Okulumuzda rehberlik öğretmeni Uğur SARI tarafından okulun bütün öğrencilerine yönelik verimli ders çalışması yöntemler konulu seminer düzenlendi. Toplantının açış konuşmasını yapan okul müdürü Hasan ERKAN “2017-2018 eğitim öğretim yılında biz öğretmenleri ve siz öğretmenleri zorlu ve uzun bir maraton bekliyor. Bu uzun maratonu kazasız ve noksansız atlatmak ve başarılı sonuca ulaşmak için okulumuz rehber öğretmenimiz sizlere verimli ders çalışma yöntemlerini anlatacak.” dedi.

Okul müdürümüz Hasan ERKAN’ dan sonra söz alan rehberlik öğretmeni Uğur SARI şunları söyledi. “ Değerli öğrenciler bugün burada etkili ve verimli ders çalışma yolları hakkında bilgi vermek amacıyla toplanmış bulunmaktayız.

Etkili ve verimli ders çalışma bir öğrenciyi başarıya götürecek en önemli faktörlerden biridir. Her öğrencinin bir diğerinden farklı oluşu, her öğrenci için ders çalışma ve başarıya ulaşma yolunun da farklı olacağını gösterir.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)