Vizyon Belgesi İzleme Raporu

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

 

BAŞKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU

 

KALİTE TAKİP SİSTEMİ (VİZYON BELGESİ) İZLEME RAPORU

 

 

 

 EKİM AYI FAALİYETLERİ:

 

1.      Kars MEB Din Öğretimi Şubesinin hazırlayarak okullarımıza gönderdiği Vizyon Belgesi hakkında kurum paydaşları ile bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

2.      Okulumuzun uygun olan bir mekanında okuma köşeleri oluştuduk.

 

3.      Okul yöneticileri ve öğretmenlerimizin hizmet içi eğitim ihtiyaçları okul yönetimince tespit edilerek İl/İlçe Milli eğitim Müdürlükleri aracılığıyla Genel Müdürlüğümüze elektronik ortamda gönderildi.

 

4.      Okulumuzda, "Danışma Kurulu" oluşturularak, belirli aralıklarla toplantılar yapmaları sağlandı.

 

5.      Okulumuzda  uygulama mescitlerinde  vaizlik, imam hatiplik ve müezzinlik planlamaları yapılarak uygulamaya başladık

 

6.      Öğrenci kulüpleri oluşturularak, her öğrencinin mutlaka bir kulüpte görev alması sağlandı.

 

7.      Okulun açıldığı ilk haftadan başlayarak 15 temmuz hain darbe girişimi esas alınarak öğrencilerde milli birlik ve dayanışma ruhunu geliştirecek etkinlikler ve faaliyetler yaptık ve sürekli olarak düzenli aralıklarla yapmaya devam etmekteyiz.

 

8.       Okulumuzda görüş ve önerileri almak için dilek ve istek kutusu oluşturduk. Bu kutuya atılan istek ve dilekleri sorumlu öğretmenimiz başkanlığında her ay  yapılan Danışma Kurulu Toplantılarında görüşüp yerine getirmeye çalışmaktayız.

 KASIM AYI FAALİYETLERİ:

 

1.      Okulumuz Kütüphanesi içinde bir bölüme Zeka Oyunları Bölümü oluşturarak öğrencilerimizin nitelikli zaman geçirmelerini sağladık.

 

2.      24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla , Performansı yüksek olan öğretmenlerin ödüllendirilmesi için İl//İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teklifte bulunduk..

 

3.      Okulumuzun fiziki imkanları, öğretim kadrosu, okulun sosyal ve kültürel etkinlikleri, okulun genel ve özel amaçları konularında öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı..

 

4.      Beldemizde ki camilerde ve kuran kurslarında il ve ilçe müftülükleri ile işbirliği içerisinde  öğrenciler tarafından uygulama yapılması sağlandı.

 

5.      Öğrecilerimizden 1-Musiki korosu oluşturduk ve çalışmalarımıza başladık 2- Sınıflar arası spor turnuvaları düzenledik.

 

6.      Veli Toplantısı yapılarak yıl boyunca yapılacak faaliyetler hakkında velilerimizi bilgilendirdik.

 

7.      Öğrenci ve veli memnuniyetiyle ilgili çalışmalar yaptık ve olumlu dönütler aldık.

  ARALIK AYI FAALİYETLERİ:

 

1.      Okulumuzdaki uygun mekânlar, kültür ve medeniyet tarihimizin büyüklerine ait olan, özgün söz, vecizelerle ve ayet/hadislerle donatıldı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Sarıkamış Başköy İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)