Yalova İmam Hatip Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Karne Dağıtımı

2023-2024  Eğitim öğretim yılını bugün çok şükür sıkıntısız bir şekilde tamamlıyoruz.  Başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm eğitim camiasına, velilerimize karne tatilinin hayırlı olmasını diyorum. Bu dönemin başarılı, mutlu ve huzurlu bitirilmesinde emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Sevgili Öğrenciler. Sizler geleceğimizin teminatısınız. Yaşanılabilir yarınlar sizin başarılarınıza bağlı olacaktır. Sizler; yarının öğretmenleri, mühendisleri, doktorları, savcıları, kaymakamları, valileri, milletimizin temsilcileri, velhasıl geleceğe yön verenleri olacaksınız. Hep birlikte, sizlere  emanet edilecek bu cennet vatanı, milli ve manevi değerleriyle birlikte  çok çalışarak bilim ve teknoloji ışığında muasır medeniyet seviyesinin de üstüne çıkaracak, tüm dünya insanlarının barış ve adalet beklentisini gerçekleştirmek için çözüm arayacaksınız.

Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Kuran Kursu Öğreticilerimiz Dünyanın en şerefli ve ağır görevini ifa etmektesiniz. Ülkemizin kalkınması, refaha kavuşması ve sevgili çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşması için gecenizi gündüzünüze katarak çalıştığınız için hepinize yürekten şükranlarımı sunarım. Bu vesile ile idrak edeceğimiz Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ederim.

 

                                                               Mehmet TATAR/ Okul Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Merkez Yalova İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)