Yarıyıl Tatili Eğitim Öğretim Ortamı Düzenleme Çalışmalarımız

Okulumuzda eğitim öğretim ortamlarını düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalarımızın büyük bir bölümü tamamlanmış olup halen devam eden çalışmalarımız da bulunmaktadır. Katkı veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Tamamlanan Çalışmalarımız: Yeni idari oda yapılması-ses sisteminin yenilenmesi-zemin kat koridorunun yeniden düzenlenmesi ve boyanması-anasınıfı koridoruna çit yapımı-anasınıfı giriş bölümün yeniden düzenlenmesi-destek eğitim odası oluşturulması-bazı birimlerimizin boyanması- baca onarımı-ana bina giriş sundurma tamiratı-akıllı tahtaların bakım ve onarımı-tüm tuvaletlerin bakım ve onarımı-iş sağlığı ve güvenliğine yönelik önlemler alınması vb.

Okulumuz girişine Şeref Köşesi yapılması-okulumuz girişine Şehit Cafer Köşesi yapılması-Belge ve Sertifikalarımız Köşesi oluşturulması- engelli merdiveni düzenlemesi-ana bina giriş merdiveni önüne mazgal yapımı-okul bahçesi ile ilgili düzenlemeler-çatı ve oluk bakım ve onarımları-mescit oluşturulması-eksik sınıf ve birim tabelalarının tamamlanması vb.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Germencik Şehit Cafer İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)