Yaşasın 23 Nisan

24 Nisan 2023 Pazartesi günü okulumuzda yapılan coşku dolu bir törenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladık .

Törenimizde günün anlam ve önemine dair şiirler ve yazılar okunurken müzik dinletisi de yapıldı. Ayrıca çeşitli alanlarda başarı gösteren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Törenimizin hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenlerimiz Cennet Çiftçi’ye ve İlknur Alıcı’ya, İngilizce Öğretmenimiz Şefika Çelik’e, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Ezgi Kara’ya ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Nuh Adem Ülker’e çok teşekkür ederiz. 

İnsan varlığının en temiz, en dürüst, en içten dönemini temsil eden ve yaşayan sevgili çocuklar; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.

Törenimizde ödüllendirilen öğrencilerimiz ve başarıları şöyle sıralanıyor:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri kapsamında düzenlenen okullar arası kros müsabakalarında okulumuz Yıldız Kız ve Erkek Takımları ilçe 1’incisi olmuştur.

Ayrıca Yıldız Kızlar kategorisinde Azra A. ferdi ilçe 1’incisi, Yıldız Erkekler kategorisinde Muzaffer Efe Ö. ferdi ilçe 3’üncüsü olmuştur.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında  ilçemizde düzenlenen şiir yazma yarışmasında okulumuz 7/H sınıfı öğrencisi ELİF Ç. ilçe 1’incisi olmuştur. 


Kazanım Değerlendirme Sınavında İlk 20’ye Giren Öğrencilerimiz 

5. SINIF

MERT Y. ,ALİ B., BİLGE A.,CEMRE SU S.,ZAYNEL S.,MERVE Ç.,HASAN EFE D.,YUSUF D.,MERT B.,MEHMET ANIL G.,ONUR BERKE B.,ASYA B.,ASIM Y.,EFE T.,MUSTAFA AYTUĞ A.,MUSTAFA K.,

HASAN BASRİ K.,ONAT Ö.,ÖYKÜ E.,BELİNAY Ç.

 

6. SINIF 

DURAN ÖMER B.,ÖMER Ü.,ARDA K.,DENİZ ONAT B.,CEYLİN İPEK Ş.,ELA A.,AHMET SELİM G.,BERRA S.,CEMANUR DEVA A,.ELİF PINAR Ç.,YAĞMUR T.,ELA NAZ K.,İDİL EYLÜL Y.,ÖYKÜ YADE G.,

ZEYNEP D.,YİĞİT Y.,BERK B.,BÜŞRA BİLGE A.,İCLAL Y.,HALİL ERSİN K.

 

7. SINIF 

ZEYNEP NEHİR S.,ECEMNUR A.,FURKAN ENES K.,ERTUĞRUL YİĞİT K.,GÜLŞAH H.,PEKER G.,KAĞAN U.,SULTAN NAZ İREM Ş.,SAFA ARDA Ç.,POYRAZ EFE B.,ZEYNEP DEFNE A.,AHMET FURKAN U.,

İREM Ş.,SÜLEYMAN EFE T.,ŞADAN BARAN S.,NEHİR Ç.,NİRA G.,ELİF Ç.,MUSTAFA ERDİ K.,SERVET Ş.


8. SINIF 

MELİSA EKİN Ç.,TUĞSEM Y.,HİLAL EVRA K.,SEMİH T.,MURAT KÜRŞAD Y.,GÜLCE G.,CEYLİN K.,DEFNE SELİN C.,SUDE SELİN E.,GÖKŞİN EGE İ.,DOĞA G.,ZEHRA NUR Y.,ENNUR A.,BERKAY U.,

NEHİR K.,CEMAL G.,EZEL Y.,AZRA HAZAL S.,ZEHRA D.,MEHMET UTKU DEKE

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı yürekten kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Silifke Atatürk Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)