Yazar Mesut Akça'yı Ağırladık.

 

"Belki Ben de Yazarım" projesi kapsamında okur yazar buluşmaları çerçevesinde Çocuk Edebiyatı Yazarı Sayın Mesut Akça’yı konuk ettik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.Açılış konuşmasını yapan  Okul Müdürümüz Rıfat TOĞRUL Okulumuzun stratejik planın hedef kartlarında olan okuma kültürünü geliştirme ve yaygınlaştırmak istiyorduk.Bu hedef doğrultusunda sürdürülebilir alt basamaklarda devam edilmesi acısından önemli bir proje olduğunu , öğrencilerimizin yıllık okuduğu kitap sayısında artış yaşandığını, öğretmenlerimiz,velilerimiz ve öğrencilerimizle belirli aralıklarla okuma seansları düzenlenmiştir.Katılım sağlayan destekleyen öğretmenlerimize velilerimize teşekkür ediyorum.

Okulumuzda yıl boyunca en çok kitap okuyan öğrencilerimizin sertifikalarını vermek üzere Okul Müdürümüz Rıfat TOĞRUL takdim edildi.Öğrencilrmizin okumayı hayatlarının bir parçası haline getiren öğrencilerimizi tebrik ederek sertifikalarını takdim etti. "Belki Ben de Yazarım" projeside öykü yazma atölyesinde hikayeleriyle bizleri şartamn öğrencilerimize sertifikalarını vermek üzere Yazar Mesut AKÇA davet esilerek, Öykü Atölyesi kursiyerlerine de belgelerini teslim edildi. Aymen AKÇAY YAZAR ile kısa bir söyleşi yapıp öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

3/B sınıfından Ceylin Zehra arkadaşımız “Çok Kötü Bir Piknik” adlı öyküsünü, 2/B sınıfından Simay arkadaşımız “Kuşlarla Söyleşen Çocuk” adlı öyküsünü, 2/A sınıfından Efe arkadaşımız “Kuşlar” adlı öyküsünü ve 2/A sınıfından Asel Lina arkadaşımız “Yaz Tatili” adlı şiirini okumuştur.

 Programımızın ardından Yazar Mesut AKÇA, öğrencilerimizin kitaplarını imzalamıştır.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Altınova Subaşı İlkokulu

Kaynak:https://subasiilkokulu.meb.k12.tr/icerikler/yazar-mesut-akcayi-agirladik_15258526.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)