Yazar Yusuf Çopur Okulumuzda Öğrencilerimizle Buluştu.

 İlçe milli eğitim müdürlüğü ile işbirliği yapılarak düzenlenen “Keşan’da Yazarlar Öğrencilerle Buluşuyor” projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi konferans salonunda 06.04.2015 tarihinde saat 14.00’da Eğitimci-Yazar Yusuf ÇOPUR ile söyleşi yapıldı.

     İlçe milli eğitim müdürlüğü ile işbirliği yapılarak düzenlenen “Keşan’da Yazarlar Öğrencilerle Buluşuyor” projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi konferans salonunda 06.04.2015 tarihinde saat 14.00’da Eğitimci-Yazar Yusuf ÇOPUR ile söyleşi yapıldı. Okul müdürü Osman BAŞAK açılış konuşmasında kitap okumanın çağımızın gereklerinden biri olduğun, öğrencilerimizin bu bilince sahip olarak yetişmesini önemli olduğunu belirtti.

 

     Söyleşisine öğrencilerle devam eden yazar Yusuf ÇAPUR kendisinin de öğretmen lisesi mezunu olduğu için öğretmen liseli öğrencilerle birlikte olmaktan onur ve heyecan duyduğunu belirtti. Konuşmasında, yazarlığa nasıl başladığını, fikir dünyasına yön veren yazar ve şairlerin kimler olduğuna dair bilgiler vererek devam eden yazar ÇOPUR okumanın önemine değindi ve öğrencilerimizin sorularına cevap vererek düşüncelerini onlarla paylaştı. Söyleşi sonunda Sayın ÇOPUR ’a okul müdürü Sayın Osman BAŞAK çiçek taktim etti ve öğrencilerimize faydalı bilgiler sunduğu için teşekkür etti. Söyleşi kitap imzalama etkinliği ile sona erdi.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Edirne Keşan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)