Yeni Etwinning Projemiz "Minik Eller İşliyor" Başlıyor

Dereköy İlkokulu Okul Öncesi Öğretmenimiz Nuray YAŞAR ile Sofular İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Demet YALÇIN'ın kurucu ortaklığıyla kurulan ve kabul edilen "Minik Eller İşliyor" eTwinning projemiz başlıyor.

Öğrencilerimizin tasarım ve üretim yetilerini güçlendirmek, öz güvenlerini artırmak, görsel zekasını geliştirmek, ekran bağımlılığından öğrencilerimizi kurtarıp velilerimizi eğitim ortamına dahil etmek, atık maddeleri değerlendirmek gibi hedefler kapsamında projenin 5 ay sürmesi planlanıyor. Öğrencilerin yaparak yaşayarak kendi ürünlerini oluşturmaları bekleniyor.

Okul Öncesi Öğretmeni Nuray YAŞAR, " Projemiz bizi heyecanlandırıyor.Proje kapsamında kurucu ortağımız olan Sofular İlkokulu anasınıfı öğrencileri ile öğrencilerimin tasarlayacağı, üreteceği bir ortam oluşturup, öğrencilerimizi geleceğe hazırlayacağız. Projemiz kapsamında her ay için ortak okulumuzla bir etkinlik planlayacağız. Çocukların tasarımına açık olacak bu etkinlikleri belirli aralıklarla yapacağımız sergilerde sergileyeceğiz."dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)