Yeşilli Halk Eğitimi İle Öğrenciler Çok Mutlu!

Mardin Yeşilli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü güzellik ve saç bakımı kursunda görevli usta öğreticilerin eşliğinde kurslarda kayıtlı kursiyerlerin katılımı ile her hafta bir okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere saç kesimi ve bakımı hizmeti veriyor.

30/04/2024 tarihinde Yeşilli Halk Eğitimi Merkezinin bu hizmetinden Yeşilli Yatılı Bölge Ortaokulu’nda ihtiyaç sahibi öğrenciler yararlandı. Yeşilli Yatılı Bölge Ortaokulunda özellikle kırsal kesimden gelen öğrenciler faydalanarak çok mutlu oldular.

Yeşilli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bünyamin BİLEN ile Yeşilli Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Ahmet BACARU etkinlikte hazır bulunarak öğrencilerin sevinçlerine ortak oldular.

 

Yeşilli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bünyamin BİLEN; Yeşilli Halk Eğitimi Merkezi olarak güzellik ve saç bakımı kurslarımız, her zaman ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin hizmetinde olacaktır. Her hafta farklı okullarda bu hizmeti vermeye devam edeceğiz ve özellikle kırsal kesimdeki okullarımızda öğrenim gören öğrencilerin de bu hizmetten yararlanmasının sağlanacağını belirtti. 


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mardin Yeşilli Yeşilli Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)