Ygs - Lys Semineri Düzenlendi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan ve Rehberlik Araştırma Merkezi ve Gazi Anadolu Lisesi Müdürlüklerince organize edilen seminer 19 Aralık Cuma günü okulumuzda yapıldı.

      İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan ve Rehberlik Araştırma Merkezi ve Gazi Anadolu Lisesi Müdürlüklerince organize edilen seminerler devam ediyor. Çankırı Gazi Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencilerine yönelik olarak olulun Toplantı Salonunda 19/12/2014 Cuma günü YGS, LYS moral motivasyon semineri düzenlendi. Okul Müdürü Mahmut Ş. KARAAHMETOĞLU konuşmasında; planlamayı yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve RAM Müdürü Çelebi ÇAĞLAYAN’a öğrencilerimizin ufkunu açmak adına yapmış oldukları etkinliklerden dolayı teşekkürlerini sundu. Öğrencilerin seminerden en üst düzeyde faydalanmalarını, YGS ve LYS konusunda her zaman, her konuda hem okul rehberlik servisinden hem de Rehberlik Araştırma Merkezinden faydalanmalarını belirterek sözü Çelebi Beye bıraktı.      

Çankırı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Çelebi ÇAĞLAYAN da  sınavlar öncesinde hiç bir öğrencinin kaybetmiş veya kazanmış ilan edilmediğini ancak öğrencilerin işin başında böyle bir kanıya kapılmasının yanlış olacağını, bunun tamamen sınavlara planlı ve programlı çalışan öğrenciler tarafından başarılacağını belirtti. Hayatlarında başarılı olmuş kişilerin yaşamlarından kesitler sunarak herkesin önündeki engellerle mücadele etmesi gerektiğini asla yılmamalarını ve başarının uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra geleceğini söyledi. Başarının veli, öğretmen, öğrenci ve sınıf ortamında bir ekip olarak sağlanacağını sınıf ortamının öğrenciler arasındaki işbirliği ve dayanışmanın başarıdaki önemine değindi.         

Öğrencilerin soru cevaplar ile seminere son verildi. Seminer sonunda Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Rehberlik Araştırma Merkezi’ne hazırlattırılan 2015 YGS-LYS afişleri öğrencileri dağıtıldı.   

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çankırı Merkez Gazi Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)