Yih Öğrencilerimiz Makü İle El Ele

Okulumuz, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri bölüm öğrencileri, alan öğretmenleriyle birlikte,  06.05.2024 ve 07.05.2024 tarihlerinde yaptıkları ziyaretlerle MAKÜ ile olan mesleki işbirliklerini sürdürmektedirler. 

06.05.2024, Pazartesi günü 10 YİH bölüm öğrencilerimiz, MAKÜ GIDA VE TARIM M. Y. O AŞÇILIK PROGRAMI bölümüne tanıtım gezisine gitmişler, öğretim görevlisi ve aynı zamanda bölüm başkanı olan sayın Muhammed HAYKIR hocamızın "Unlu Mamulleri ve Tatlı" dersine katılarak üniversite öğrencileriyle birlikte uygulama yapma fırsatı elde etmişlerdir.

 

07.05.2024, Salı günü ise, 12 YİH bölüm öğrencilerimiz, sayın Mustafa GÖRÜCÜLER eşliğinde MAKÜ yerleşkesi tanıtımı ve MAKÜ FEST gezisi gerçekleştirmişlerdir. Lavanta otelini de ziyaret eden öğrencilerimiz, MAKÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI bölümünde öğretim görevlisi sayın Dr. Kadir ÇETİN hocamızın "Pişirme hazırlıkları 2" dersine katılarak üniversite öğrencileri ile birlikte uygulama yapma imkanı bulmuşlardır. 

 

Katıldıkları bu uygulamalarla öğrencilerimiz mevcut kazanımlarına yenilerini ekleyerek mesleki becerilerini daha da geliştirme başarısı elde etmişlerdir. 

 

Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü olarak, akademik ve mesleki gelişim konusunda öğrencilerimizin vizyonunun gelişmesine katkı sağlayan üniversite hocalarımıza ve refakatçi alan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, katılımcı tüm öğrencilerimize de kazanımlarını geliştirmeleri konusunda başarılar diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Merkez Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)