Yıl Sonu Etkinlikleri 12 Haziran'da Başlıyor!

Çerkeş Halk Eğitimi Merkezi, Yıl boyunca kursiyerlerin yaratıcılığını ve becerilerini geliştirmeye yönelik pek çok etkinlik ve kurs düzenleyerek topluma katkı sağlamaya devam ediyor. Bu yılın sonunda ise birbirinden renkli etkinliklerin sergileneceği özel bir etkinlik günü düzenleniyor.

Yer ve Tarih Bilgisi: 12 Haziran 2024 tarihinde, saat 10.00'da Çerkeş Halk Eğitimi Merkezi'nin bahçesi önünde gerçekleşecek olan Yıl Sonu Etkinlikleri Sergisi'ne tüm halkımız davetlidir.

Etkinlik Detayları: Etkinlik boyunca, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri sergilenecek. Rölyef kursu, iğne oyası kursu, bal mumu çalışmaları ve kokulu taş çalışmaları gibi farklı kurslardan gelen eserler, ziyaretçilere sanat dolu bir gün yaşatacak. Her bir eserin arkasındaki özveri ve emek, etkinliği gezenler tarafından takdirle karşılanacak. 

Katılım Bilgisi: Etkinlik ücretsiz olup, tüm Çerkeşlilerin ve çevre halkın katılımı beklenmektedir. Sergiyi gezip, kursiyerlerin emeklerini yakından görmek ve destek olmak isteyen herkesi bekliyoruz.

 Çerkeş Halk Eğitimi Merkezi'nin düzenlediği Yıl Sonu Etkinlikleri Sergisi, sanatı ve el emeğini sevenleri bir araya getirecek, aynı zamanda toplumun kültürel ve sanatsal gelişimine katkı sağlayacak değerli bir etkinliktir. Tüm halkımızı bu özel günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çankırı Çerkeş Çerkeş Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)