Yıl Sonu Etkinliklerimiz

Eyüplü Sezar Aydın İlkokulu/Ortaokulunda 11 Haziran 2024 Salı günü yıl sonu şenliği düzenlendi. Şenlik kapsamında, resim sergisi, teknoloji tasarı sergisi, deney şenliği ve 8. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni düzenlendi. Ayrıca bilişim, spor ve sanat atölyelerinin açılışı yapıldı.

Yıl sonu şenlik programına, Kaymakamımız Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Hülya Arlağ yaptı. Okul Müdürü Hülya Arlağ, konuşmasında yıl sonu şenliği kapsamında düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi verdi, okulumuz bünyesinde oluşturulan bilişim, spor ve sanat atölyelerinin yapım süreçlerini anlattı.

Kaymakamımız Erkan Karahan, program açılışında yaptığı konuşmasında öğrencilerimizin yıl boyu yaptığı çalışmalarının sene sonu şenlikleri vasıtasıyla tanıtılmasının önemine değindi; şenliğin düzenlenmesine vesile olan yönetici, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Konuşmaların ardından Kaymakamımız Erkan Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek ile birlikte bilişim, spor ve sanat atölyelerini gezdi, okul yöneticilerinden atölyeler hakkında bilgi aldı. Atölyelerin ardından öğrencilerimizin eserlerinin sergilendiği resim ile teknoloji tasarım sergisini gezerek öğrencilerimizin çalışmalarını incelediler. Sonrasında deney şenliği alanında öğrencilerimizin deneylerini izleyip kendilerinden deneyleri hakkında bilgi aldılar.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ordu Altınordu Eyüplü Şehit Sezar Aydın Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)