Yıl Sonu Karne Töreni

2014-2015 Eğitim-öğretim yılı, 12 Haziran 2015 Cuma günü yapılan karne töreni ile sona erdi. Yapılan törende okul müdürü Alaettin KÜÇÜKÖNER, öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarından ve göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür etti. 

2014-2015 Eğitim-öğretim yılı, 12 Haziran 2015 Cuma günü yapılan karne töreni ile sona erdi. Yapılan törende okul müdürü Alaettin KÜÇÜKÖNER, öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarından ve göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür etti. Okulumuz 9. Sınıf ve alanlarımızdan temsilen birer öğrenciye Okul müdürü Alaettin  KÜÇÜKÖNER takdir belgelerini verdi. Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz sınıflarından takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere belgelerini verdiler.

Ödül ve Disiplin Kurulu Başkanı ve müdür yardımcısı Mahmut AKTÜRK, 2.Dönem sonunda 144 öğrencimizden; 30 öğrencimizin takdir belgesi aldığını, 61 öğrencimizin teşekkür belgesi aldığını ve 11 öğrencimizin onur belgesi ile ödüllendirildiğini açıkladı. Ayrıca 6 dönem üst üste takdir alan 5 öğrencimize Üstün Başarı Belgesi verildiğini söyledi.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Nevşehir Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)