Yıl Sonu Konserimiz

Okulumuz müzik öğretmenleri Zeynep Dalkılıç, Nurettin Poyraz ve Tayfun Kaş’ın Hazırladığı yıl sonu müzik dinletisine katılım yoğun oldu.

Zonguldak Belediye Sineması'nda düzenlenen yıl sonu müzik gösterisinde Kozlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından iki bölüm halinde müzik konseri düzenlendi. Birinci bölümde tamamıyla müzisyenleri öğrencilerden oluşan Pop müzik konseri, ikinci bölümde ise koro halinde. Türk halk müziği konseri düzenlendi. Öğrencilerin performansı izleyiciler tarafından alkışlarla desteklendi.

 

Okulumuz Müdürü Abdülkadir Yurdakul, “Kozlu Anadolu Lisesi olarak sporda sanatta ve bilimde her zaman öncü bir olmayı hedeflemekteyiz. Öğrencilerimiz bütün yıl boyunca bu konser için hazırlandılar. Büyük emekler verdiler. kendileri çalıp kendileri söyleyecekler. ve bizlerde dinleyeceğiz. Her öğrencimizin okulda bir sporda sanatta bir yerde bir Olmasını istiyoruz.enstrüman çalabilen ve bu konuda eğitilmeye müsait öğrencilerimizi aldık. Onlardan bir orkestra kurduk ve bunlar bir sürü konserler verdiler. Bu da o konserlerin yıl sonu finali olacak. Inşallah çok güzel geçecek. Öğretmenlerime ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık diyorum gelenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. 

Birinci bölümde pop şarkılardan oluşan bir repertuvarımız var. Ikinci bölümde de koromuz var. Koromuzda Türk Halk Müziği eserlerini seslendirecekler.“ dedi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Kozlu Kozlu Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)