Yozgat / Çekerek Karahacılı İlkokulu

Telefon:03544761300 Adres:YUKARIKARAHACILI KÖYÜ YUKARIKARAHACILI KÜME EVLERİ KARACAHACILI ILKOKULU BLOK NO 9 ÇEKEREK / YOZGAT
Okulumuzun Çekerek ilçe merkezine uzaklığı yaklaşık olarak 23 km´dir. Yozgat İl merkezine uzaklığı ise 80 km civarındadır.
Servisler ile sağlanmaktadır.
Web Sitesi:https://cekerekkarahaciliilkokulu.meb.k12.tr Yozgat Okulları, Yozgat Çekerek Okulları, Yozgat İlkokulları, Yozgat Çekerek İlkokulları, İlkokul Haberleri, Yozgat İlkokul Haberleri, Yozgat Çekerek İlkokul Haberleri
Kaynak:https://cekerekkarahaciliilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜlke geleceğini düşünen, var olan teknolojiyi daha da geliştirme bilincine sahip; ülkemize toplumsal, milli, ahlaki gibi bir toplumu ayakta tutan değerleri önemseyen ve bu değerlerin yaşamasını sağlayan bireyler kazandırmak.
MisyonEğitim ve bilim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen, edinmiş olduğu kazanımları hem kendi hem de toplum yararına kullanabilen, ülke kalkınmasının önemini ve bilincini içinde taşıyan sorumluluk sahibi ve öz güveni yüksek bireyler yetiştirmek.
Telefon03544761300
AdresYUKARIKARAHACILI KÖYÜ YUKARIKARAHACILI KÜME EVLERİ KARACAHACILI ILKOKULU BLOK NO 9 ÇEKEREK / YOZGAT
Okulumuzun Çekerek ilçe merkezine uzaklığı yaklaşık olarak 23 km´dir. Yozgat İl merkezine uzaklığı ise 80 km civarındadır.
Servisler ile sağlanmaktadır.
İnternet Sitesihttps://cekerekkarahaciliilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYukarı Karahacılı Köyü Çekerek/Yozgat
UlaşımServisler ile sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuzun Çekerek ilçe merkezine uzaklığı yaklaşık olarak 23 km´dir. Yozgat İl merkezine uzaklığı ise 80 km civarındadır.
Servis BilgisiVardır.
Ders Saatleri08:30 / 15:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (kömür)
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı39
  • Derslik Sayısı6
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://cekerekkarahaciliilkokulu.meb.k12.tr/66/05/717913/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)