Yüz Yüze Eğitimimiz Başladı

Millî Eğitim Bakanlığı, yüz yüze ve uzaktan eğitimde aşamalı geçiş planı doğrultusunda 4 Mart 2021 Perşembe günü itibariyle tüm kademeler başlayacaktır. 4 Mart 2021 tarihi itibari ile başlayacak olan tüm sınıflarda yüz yüze eğitim ders programı bilgileri aşağıda yer almaktadır. (Salgın Döneminde Okulumuzda Kıyafet Zorunluluğu Yoktur. Öğrencilerimiz Temiz ve Düzenli Bir Şekilde Gelebilir.)


           Değerli Velilerimiz;

           8.sınıflar haftada beş gün yüz yüze eğitime başlanacaktır. 5/A-B Sınıfları ve 7/B Sınıfımız 04/03/2021 tarihinde başlayacak dersler Perşembe ve Cuma günleridir.. 6/A-B Sınıflarımız ve 7/A Sınıfımız 08/03/2021 tarihinde başlayacaklar. Dersler Pazartesi ve Salı günleridir.   Yüz yüze eğitimle ilgili uygulamalar, aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yürütülecektir. 8. sınıflarda haftada 5 gün toplam 22 ders saati ( 5 gün, 5+5+4+4+4), 5-6 ve 7 sınıflar 2 gün 12 ders saati ders işlenecektir.

1. Dersler 30 dakika olarak işlenecektir.

2. Şubelerimizde öğrenci sayılarımızın az olması nedeniyle gruba ayrılmayacak. A şubesi ve B şubesi olarak eğitim öğretime devam edilecektir. 

3. Yüz yüze eğitim için okula gelmek istemeyen öğrencinin; velisi okul müdürlüğüne dilekçe verecek, öğrenci devamsız sayılmayacak. Ancak işlenen konulardan sorumlu olacaktır. Yapılacak sınavlarda öğrencinin geçer not alamamasından okulumuz sorumlu değildir. 

4. Okula geliş, gidişlerde ve okul içinde; maske,  mesafe ve hijyen olmak üzere Covid-19 salgını ile ilgili tüm kurallara ve alınan tedbirlere uyacaktır.

5. Yüz yüze alacağı dersler, derslerin saatleri ve okula giriş- çıkış  saatleri aşağıda paylaşılan çizelgelerde belirtilmiştir. Ayrıca  okulumuza ait web sitesi ve sosyal medya hesaplarından da yayınlanacaktır. Dersler 09.00' da başlayacaktır. 

6. Öğrenciler  paylaştığımız çizelgede belirtilen günlerde okula geleceklerdir. Okul bahçesine Öğretmen, Öğrenci ve Okul Personeli dışında kimse alınmayacaktır.

7. Okul kantini kapalı olacağından ve öğrencilerin okul bahçesinden dışarı çıkartılmayacağından dolayı öğrencilerimiz temel ihtiyaç maddelerini evden getireceklerdir.

Yüz yüze eğitim için çocuğunu okula göndermek istemeyen velinin yazılı onayı alınacak ve okula gelmeyen öğrenciler devamsız sayılmayacak ancak velisi tarafından okula gönderilmeyen öğrenci uzaktan eğitimle derslerine devam ederek devam ettiği sınıfın müfredatından sorumlu olacak.

Her ders süresi 30 dakika, dersler arası dinlenme süresi de 10 dakika olarak uygulanacak.

Okul içerisinde ve bahçesinde COVID-19 tedbirleri alınmıştır. Öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim ve öğretimlerini yapmaları konusunda hassasiyet gösterilecektir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Çobanlar Çobanlar Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)