Yüzme Takımımız Kupaları Topladı !!!

Öğrencilerimiz yüzmede büyük başarı elde etti.

Manisa Okul Sporları Minikler Yüzme İl Birinciliği müsabakaları Manisa Yunus Emre Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi. Manisa’nın merkez ve ilçelerinden çok sayıda okul çeşitli yaş gruplarında kıyasıya yarıştı. İlçemizi temsilen yarışlara katılan okulumuz yüzme takımı;   4 altın, 10 gümüş ve 17 bronz olmak üzere toplamda 31 madalya ve il geneli toplam sonuçlarda 2. lik ve 3. lük kupaları kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Cemre İNCE, Hira YAYGIN, Ebrar İnci DENİZ, Nida Melek GERÇEK, Zeynep KESEN, Nisanur ESER, Ege SERT, İbrahim Mete ASLAN, Ramazan AYDIN ve Ömer Faruk AZIŞIK’tan oluşan okulumuzun yüzme takımı, 2 gün süren yarışlarda farklı kategorilerde kıyasıya mücadele etti.

2 gün süren müsabakalarda sporcularımız;

50 m. Kelebek stilde Cemre İnce İl 3.sü,

50 m. Kurbağa stilde Hira Yaygın İl 3.’sü, Ebrar İnci Deniz İl 4.’sü

100 m. Kurbağa stilde Hira Yaygın İl 3.sü, Cemre İnce İl 4’sü.

4x50 m. Karışık Bayrak Kız Takımı İl 1.’si,

4x50 m. Karışık Bayrak Erkek Takımı İl 3.’sü,

4x50 m. Serbest Bayrak Kız Takımı İl 2.’si,

4x50 m. Serbest Bayrak Erkek Takımı İl 3.’sü,

Toplam sonuçlarda okulumuz Kızlarda il 2.’si, Erkeklerde il 3.’sü oldu.

Manisa yolculuğunda sporcularımıza yüzme antrenörleri Uğur ERÜNAL ve cankurtaran Alihan FİLİZ eşlik ederken, Beşeylül İlkokulu Müdürümüz Ethem URAL da takımı yalnız bırakmadı.

Kupa ve madalya töreninden sonra ilçemize dönen Beşeylül Yüzme Takımımız, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünde kutlamayla karşılandı. Öğrencilerimizi kutlar ,emeği geçen öğretmenlerimize  ve velilerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Gördes Beşeylül İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)