Zonguldak / Ereğli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Anaokulu

Telefon:0372 312 03 13 Adres:BAĞLIK MAH. AKTAŞ SK. NO 62 EREĞLİ / ZONGULDAK Web Sitesi:https://nurdanveahmetorhanoguzanaokulu.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Ereğli Okulları, Zonguldak Anaokulları, Zonguldak Ereğli Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Zonguldak Anaokulu Haberleri, Zonguldak Ereğli Anaokulu Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonNurdan Ve Ahmet Orhan Oğuz Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, alanında sürekli gelişim ve değişim içerisinde, bilimsel ve teknolojik yenilikler doğrultusunda, evrensel,sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ile alanında öncü kurumlar arasında yer almak,ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam eden bir kurum olmaktır.
MisyonOkulumuzda “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir. İnsani değerlere sahip, zorlu yaşam koşullarının karşısında, özgüvenleri sayesinde dimdik ayakta durabilen, özgür ve bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek, yeteneklerini ortaya çıkararak, zekalarını hem kendileri hem de toplum için en yararlı biçimde kullanmalarını sağlamak, düşünerek hareket etmelerini ve hareketlerinin sonuçlarını önceden görebilmelerini sağlamak, istediklerini ve istemediklerini cesaretle dile getirebilmeleri için onlara yol göstermek ve bütün bunları yaparken içlerindeki sevgiyi özenle koruyabilmek bizim eğitim sistemimizin temel taşlarından bir kaçıdır. Bu yolda eğitimini üstlendiğimiz 3-6 yaş grubu çocuklarımızın sonsuz öğrenme yeteneği ve inanılmaz algıları ise en büyük desteğimizdir.
Telefon0372 312 03 13
AdresBAĞLIK MAH. AKTAŞ SK. NO 62 EREĞLİ / ZONGULDAK
İnternet Sitesihttps://nurdanveahmetorhanoguzanaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımMerkez Merkeze yürüme mesafesi
Merkezden UzaklıkMerkez
Servis BilgisiVeli isteği ile
Öğretim Şekliİkili ve Tam Gün
Ders Saatleri07.40-12.40 13.00-18.00

7.30-18.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
ProjelerEko Okul
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı51
  • Derslik Sayısı4
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://nurdanveahmetorhanoguzanaokulu.meb.k12.tr/67/08/766780/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)