08. 03. 2021 Pazartesi Günü Yüzyüze Sınavlarımız Başlamıştır

Uzun süredir öğrencilerimize hasret kaldık. Covid 19 sebebi ile alınan önlemler dolayısı ile öğrencilerimiz  okula gelemiyorlardı .İlk defa uzunca bir aradan sonra yüz yüze yapılması planlanan sınavlara öğrencilerimiz geldiler okulumuza renk ve  neşe kattılar.

Covid -19 tedbirleri kapsamında ,Okulumuz her gün  Hsc Ulv Cihazı Dezenfektan Makinesi Cihazı ile dezenfekte edilmekte olup , öncelikli çalışmalarımız çocuklarımızın ,  öğretmenlerimizin ve okul personelimizin  sağlığı konusundadır.Okulumuzda çalışmakta olan  personelimiz hijyen konularına son derece dikkat etmekte olup titizlikle temizlik faaliyetlerini yürütmektedirler.Okul idaresi olarak  öğrencilerimizin en ufak bir zarar görmemesi için elimizden gelen in en iyisini yapmaya çabalamaktayız.Tüm bu süreçte okulumuz için canla başla çalışan okul yöneticilerimiz ve Okulun temizliğinden sorumlu olan okul personelimize göstermiş oldukları üstün gayret ve inanılmaz güzel çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

Sevgili velilerimize sesleniyoruz;, gözünüz arkada kalmasın değerli velilerimiz ,çocuklarınız önce Allaha sonra Menemen Anadolu İmam Hatip Lisesinin tertemiz sınıf ve koridorlarına ve bizlere emanet.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Menemen Menemen Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)