15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü büyük bir coşkuyla kutlayan ilçemiz, bu anlamlı günde bir araya gelerek demokrasiye olan bağlılığını bir kez daha gösterdi. İlçe Kaymakamımız Sn. İbrahim KARAKUŞ önderliğinde düzenlenen programda, bayrak yürüyüşü ve şiir sinevizyon gösterisi vatandaşlarımız tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Bayrak Yürüyüşü ile Demokrasiye Bağlılık Gösterildi

Program, Belediye Meydanı'nda Bayrak yürüyüşü ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Yürüyüşe, ilçe protokolü, gaziler, şehit aileleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türk bayraklarının gökyüzünü süslediği bayrak yürüyüşü ile de 15 Temmuz coşkusu zirvesiyi yaşadı. Vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüşte, 15 Temmuz'un milli ruhu tüm sokaklara taştı . Ardından İlçe Kaymakamımız Sn. İbrahim KARAKUŞ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.  İlçe  Belediye başkan vekilimizin de yaptığı konuşmanın ardından şiir ve ezgilerle program sonlandırıldı .

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ordu Kabataş Alankent Şehit Murat Yazlak Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)