Müdürümüz Mehmet Şimşek’ten Veda Mesajı

Okul Müdürümüz Mehmet ŞİMŞEK’in Veda Mesajı

 

2015 yılından bu yana Okul Müdürlüğü görevini yürüttüğüm TOBB Fen Lisesinden görev süremin dolması nedeni ile ayrılıyorum. 

9 yıllık görev sürecinde Okulumuzu kendi binasına taşıyarak sıfırdan kuruculuğunu yaptık.  Okulumuzu il ve ülke genelinde üst sıralara taşımanın yanı sıra, Akademik , Sosyal , Kültür ve Spor alanlarında üstün başarılara imza attık. Okulumuz  Gazi Şehrimizin Eğitimde yükselen değeri haline geldi. 

 

Nihayetinde okulumuzu bu değerlere taşımanın mutluluğuyla görevimi devrediyorum.

 

    Görev yaptığım bu süreçte ailem gibi gördüğüm ve fedakârca çalışan, Büyük TOBB Fen Lisesi Ailesinin kıymetli idari personeline ve Saygıdeğer öğretmenlerine, aile olabilmenin getirdiği samimiyet ve özveriyle okulumuzu bugüne taşımamıza destek olan ve her konuda bizden desteğini esirgemeyen Okul Aile Birliğimizin tüm başkan ve üyelerine, yardımcı hizmetli personeline, İl ve İlçe yöneticilerimize, her birini evlat bilip üzerine titrediğim sevgili öğrencilerime, onların saygıdeğer ailelerine, bizleri maddi ve manevi anlamda destekleyen tüm paydaşlara yürekten teşekkür ediyorum.

    Güzel izler, hoş sedalar, bırakmış olabilmenin umuduyla, ailem bildiğim çalışma arkadaşlarımdan ayrılmanın verdiği hüzün ile tüm sevdiklerimi Yüce Allah'a emanet ediyorum.

 

   HOŞÇAKALIN....

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şahinbey Tobb Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)