2022 Avrupa Mesleki Beceriler Haftası Kapsamında 'Mesleki Eğitim Öğretim ve Yeşil Dönüşüm

Zonguldak Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022 Avrupa Mesleki Beceriler Haftası kapsamında 'Mesleki Eğitim Öğretim ve Yeşil Dönüşüm" temalı Zonguldak Mesleki Eğitim Fuarı na il genelinden 22 Mesleki Anadolu Teknik Lisesi ve meslek eğitim merkezî katıldı. 22 Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Meslek Eğitim Merkezi'nin açılan stantarında üretilen ürünler sergilendi.
Fuara; Vali Yardımcısı Mehmet Türk, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ZTSO Başkanı Metin Demir, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, ilçe milli eğitim müdürleri ve davetliler katıldı.

Okulumuz Folklor grubununda katıldığı folklor gösterisi ve müzik dinletienden sonra fuarı açılış Vali Yardımcısı Mehmet Türk, ZBEÜ Rektörü Prof.Dr.İsmail Hakkı Özölçer, ZTSO Başkanı Metin Demir, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan tarafından fuarın açılış kurdeles kesildikten sonra stantlar girildi ve statlardaki ürünler hakkında yetkililerden bilgiler alındı.


Meslek Eğitim Fuarı nı değerlendiren Vali Yardımcısı Mehmet Türk, ' Fuarı onur duyarak gurur duyarak geziyoruz. Gençlerimize hünerlerini ortaya koyabilecekleri imkanlar tanındığında ne kadar şaheserler ortaya koyduklarını hep beraber izliyor ve gözlüyoruz. Harika eserler ortaya koymuşlar ve çocuklarımıza gençlerimize bu imkanı tanıdığımızda,  onlara bu özgüveni aşıladığımız müddetçe geleceğe güvenle bakacağız. Hepsini tek tek kutluyorum tebrik ediyorum" dedi.

Okulumuz tarafından yapılan projeler büyük ilgi gördü.

https://www.zhaber.com.tr/zonguldak/artik-nitelikli-isciler-yetisecek-h35343.html 

https://www.inanisgazetesi.com/haber-demir-katkI-vermeye-devam-ediyoruz-56586.html 

https://www.pusulagazetesi.com.tr/yaslilarin-ilacini-saglikbot-ile-hatirlatacaklar-209463-haberler.html 

https://www.pusulagazetesi.com.tr/aradigim-elemani-bulamiyorum-sozu-tarih-oldu-209427-haberler.html

https://www.kanalbzonguldak.com/haber/zonguldakta-mesleki-egitim-fuari-acildi-85836.html 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)