24 Kasım Öğretmenler Gününe Yakışır, Duygusal, Coşkulu İlçe Kutlama Programımız

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, 24 Kasım 2O17 Cuma günü saat:14:30´da ilçemiz Cumhuriyet Meydanı´nda çelenk koyma töreninin ardından, saat 15:00´da, Tire Belediye Kültür Salonu´nda, okulumuz Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, günün adına yakışır duygusal ve coşkulu bir ilçe kutlama programına imza attı.

     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından, aramızdan geçen yıl emekli olarak ayrılan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Mehmet Akif ÇELİK emekli öğretmenler adına, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özcan KARPUZ ve İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan TANRISEVEN, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını gerçekleştirdi.

     Emekli olan öğretmenlere hizmet şeref madalyaları takdim edilirken, sonrasında aday öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi.

     Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı "Biz Öğretmeniz" adlı gösteri programı, şiirlerle, skeçlerle, koro ve video sunumları beğeniyle izlendi.

     Müzik Öğretmeni Aykut EGE şefliğinde, Bilişim Teknolojieri Rehber Öğretmeni Ahmet Aykut AZTEK´in kurgusuyla, okulumuz öğrencilerinin çekmiş olduğu videolarla, ilçemiz müzik öğretmenlerinin seslendirdiği ilçemize ait görüntülerden oluşan "Bir Sevdadır Öğretmen" adlı klibimiz beğeni topladı.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İzmir Tire Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)