"Adı Mavi Olsun" Adlı Resim Sergimiz 24 Mayıs'a Kadar Devam Edecek.

"Adı Mavi Olsun" adlı resim sergimizi, Görsel Sanatlar öğretmenimiz Osman Özüdoğru'nun öncülüğünde büyük bir coşku ve heyecanla açtık. 24 Mayıs'a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak bu sergimizde, herkesi büyüleyici bir sanat yolculuğuna davet ediyoruz.

Sergimiz, Osman öğretmenimizin ustalıkla yarattığı eserlerin yanı sıra, öğrencilerimizin de büyük bir özveri ve yaratıcılıkla katkı sunduğu çalışmalardan oluşuyor. Bu sergi, sanatın birleştirici gücünü ve öğrencilerimizin sanatla olan bağlarını en güzel şekilde yansıtıyor.

Sergimizin açılış töreni, Kaymakamımız Oğuz Alp Çağlar, Müze Müdürü Cengiz Topal ve Okul Müdürümüz Emine Çobanoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşti. Onların değerli destekleri, bu özel günümüze ayrı bir anlam kattı.

Başta Görsel Sanatlar öğretmenimiz Osman Özüdoğru olmak üzere, serginin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimize ve organizasyonda görev alan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu sergi, onların özverisi ve yeteneği sayesinde hayat buldu.

Sanatın mavi tonlarıyla ruhunuzu dinlendirmek ve ilham almak için sergimize bekliyoruz. Hep birlikte, sanatın büyüleyici dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkalım.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Selçuk Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)