Ağrı / Eleşkirt Türk Telekom Tahir Ortaokulu

Telefon:04727142096 Adres:TAHİR BELDESİ KARŞIYAKA MAH. CUMHURİYET CAD. TÜRK TELEKOM TAHIR ILK OKULU BLOK NO: 9 ELEŞKİRT / AĞRI Web Sitesi:https://tttahirortaokulu.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Eleşkirt Okulları, Ağrı Ortaokulları, Ağrı Eleşkirt Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Ağrı Ortaokul Haberleri, Ağrı Eleşkirt Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://tttahirortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda; vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milletine yararlı nesiller, çağdaş, bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, nitelikli, sorumluluk bilinci olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlaki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek, bulunduğu yerleşim yerindeki toplumun okur-yazar oranını yükseltmek; toplumun kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunmak; insanların daha mutlu, refah ,içinde yaşamasına katkıda bulunmak.
Telefon04727142096
AdresTAHİR BELDESİ KARŞIYAKA MAH. CUMHURİYET CAD. TÜRK TELEKOM TAHIR ILK OKULU BLOK NO: 9 ELEŞKİRT / AĞRI
İnternet Sitesihttps://tttahirortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTahir Beldesi 2016 TÜİK verilerine göre 1602 nüfusa sahiptir.Emsallerine göre gelişmiş bir beldedir. Özellikle belediye olduktan sonra beldede altyapı çalışmalarına ağırlık verilmiş elektrik,su,telefon,kanalizasyon problemleri çözülmüştür.
UlaşımOkulumuz Eleşkirt ilçe merkezine 32, Horasan ilçe merkezine 37 km uzaklıktadır.Beldenin araçları ve öğretmen servisi ile ulaşım yapılabilmektedir. Öğretmenlerimiz Eleşkirt ilçe merkezinde ikamet etmektedirler. Beldeye öğretmen servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Eleşkirt ilçe merkezine 32, Horasan ilçe merkezine 37 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriDers Başlama:8.30
Ders Bitiş:15.15
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı122
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://tttahirortaokulu.meb.k12.tr/04/04/726164/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)