Mevlid - İ Nebi Kutlama Programı

Peygamberimizin doğumunun seneidevriyesinin heyecanı artık bütün dünyayı kaplamaya başlarken okulumuzda da etkinlikler düzenlendi.

Peygamberimizin doğumunun seneidevriyesi kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi. Öğrencilerle bu heyecanı birlikte yaşamak için bu yılın Mevlid-i Nebi etkinliklerini Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Ramazan KORKMAZ öncülüğünde farklı etkinlikler planlandı.

Günler öncesinden gönüllü öğrenciler ile birlikte başlayan bu etkinliklerde oratoryo çalışmaları ve şiirler ön plana çıktı. Aynı zamanda okulumuz Müzik Öğretmeni Erkan Sağlam öncülüğünde kurulan koro "Yetim Kız" ilahisini seslendirirken duygu dolu anlar yaşandı.Oratoryo ve ilahi korosu öğrenciler ile öğretmenlerden alkış topladı.

Okulumuzda Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Ramazan Korkmazın katkılarıyla hafta içinde gönüllü öğrenciler tarafından Efendimize 1 Milyon Salavat-ı Şerif okuma kampanyasında ; 1 Milyon 462 Bin 468 adet salavat okunmuştur.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ağrı Eleşkirt Türk Telekom Tahir Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)