Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

Rabbimizden niyazımız ülkemize,milletimize ve insanlığa,sağlık,huzur,barış ve esenlik ihsanıdır.Berat kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun

 

Yüce Rabb'imizin af ve mağfiret gecesi olan bu geceyi samimi tövbelerimizle günahlarımızdan arınacağımız, dualarımızla umudumuzu yeşerteceğimiz bir kurtuluş ve diriliş gecesi yapalım. Sevgili Peygamberimizin bizlere öğrettiği, 'Allah'ım azabından affına, gazabından rızana sığınıyorum' duası ile Rabb'imizden af ve mağfiret niyaz edelim. Yüce dinimiz İslam'ın hayat veren ilkelerinin rehberliğinde, marufu, saygıyı, sağduyuyu merkeze alan kuşatıcı bir yaklaşımla daha güzel bir hayatın ve dünyanın inşası için hep beraber gayret edelim.

"Allah'ım! Verdiğin nimetin yok olup gitmesinden, lütfettiğin âfiyetin bozulmasından, ansızın vereceğin cezadan ve senin gazabını çekecek her şeyden sana sığınırız."

Hüküm ve karar vakti olan Berat Gecesi'nin salgın hastalıklardan ve tüm dertlerden kurtuluşumuza ve mahşer günü beraatımıza vesile olmasını yüce Mevla'dan niyaz ediyoruz.

Berat gece ve gündüzünüz mübarek olsun inşallah.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Menemen Menemen Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)