Bsaol (Basic Sciences All Over Life) İsimli Projemizin 4. Hareketliliği Macaristan'ın Mezekövesd Şehrinde Gerçekleştirildi.

Torbalı Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Erasmus+ Projeleri kapsamında Macaristan'da proje çalışmalarına katıldı. Okul Müdürü Metin Yaşar, öğretmenleri Dicle Hacer Atmaca, Mustafa Sarı ve Gamze Soy, öğrencileri Ezel Salçan, Çınar Yılmaz, Mustafasan Erdem, Muhammed Selman Seyhan ve Hakkı Mermer ile birlikte, yürüttükleri Basic Sciences All Over Life ( Yaşam Boyu Temel Bilimler) isimli Erasmus+ projesinin 4. hareketliliğini 14-18 Mart 2022 tarihleri arasında Macaristan'da çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi. Macaristan'da okullarını en iyi şekilde temsil eden öğrenciler proje kapsamında spor ve temel bilimler konularında aktiviteye katıldılar.

Avrupa projelerinde her geçen gün başarısı artan Torbalı Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, örnek çalışmalarıyla takdir topluyor. Öğrencilerinin uluslararası projelere katılımı için çaba gösteren; Avrupa deneyimi yaşamalarını, yabancı dil becerilerinin gelişmesini ve proje çalışmalarında bulunmalarını sağlayan Torbalı Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, her geçen gün başarılarına bir yenisini daha eklemeye devam ediyorlar.

 

Ünlü ve gençlere rol model olan bir sporcunun hayatının sunumu yapıldı. çok çeşitli spor gösterileri yapıldı. Halk dansları etkinlikleri düzenlendi. Matematik ve spor arasındaki ilişki, stratejik eğitimlerde sayısal dizilerin veya geometrik şekillerin önemi hakkında sunum yapıldı. Öğrenciler arasında, en çok izlenen vee n çok oynanan spor braşları anketi yapıldı, sonuçları paylaşıldı.Öğrenciler, gruplara ayrılarak farklı branşlarla ilgili kısa yarışmalar yaptılar.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Torbalı Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)