"Cumhuriyetin Şiir 100'ü" Adlı Şiir Dinletisi Türk Şiirinin Zenginliğini Gözler Önüne Serdi

"CUMHURİYETİN ŞİİR 100'Ü" ADLI ŞİİR DİNLETİSİ TÜRK ŞİİRİNİN ZENGİNLİĞİNİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ


Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen "Cumhuriyetin Şiir 100'ü" adlı şiir ve müzik dinletisinde, edebiyat tarihimizin usta isimlerinin birbirinden güzel eserleri öğrencilerimiz tarafından seslendirildi.


İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi, öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliğe; Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, Vali Hasan Şıldak'ın eşi Fama Nur Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.


Okulumuzun düzenlediği şiir dinletisi gecesi, edebi bir ziyafeti temsil ederek öğrencilerimizin ve katılımcıların ruhlarını beslediği muhteşem bir etkinlik oldu. Öğrencilerimizin yüreklerinden gelen sesleriyle şiirlerin derin anlamlarını yansıttığı bu gece, sanatın gücünü ve topluluğumuzun kültürel zenginliğini sergiledi. Etkinliğimize katılan herkesin katkısı ve ilgisi, bu anlamlı etkinliğin başarısını daha da artırdı. Bu özel geceyi unutulmaz kılan her bir katılımcıya içten teşekkürlerimizi sunarız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Haliliye Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)