Gelenek Bozulmadı; Başarının Adresi Yine Lütfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu. . .

2024 KOZAN LGS BİRİNCİSİ LÜTFİYE ALİ ŞADİ ÇELİK ORTAOKULU ÖĞRENCİSİ ERAY KUTLU ERDOĞAN OLDU.

**Gelenek Bozulmadı: Başarının Adresi Yine Lütfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu**

 

2024 yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarına göre, Kozan ilçesinde birinci olan öğrenci, Lütfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu’ndan Eray Kutlu Erdoğan oldu. Bu büyük başarı, okulun eğitimdeki üstün performansını bir kez daha gözler önüne serdi.Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kozan’da LGS’de zirveye yerleşen öğrenci, Lütfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu’ndan çıktı. Okulun geleneksel başarısını devam ettiren Eray Kutlu Erdoğan, hem ailesini hem de öğretmenlerini gururlandırdı.

Okul müdürü HUZEYFE FINDIK yaptığı açıklamada, “Başarının adresi yine değişmedi. Öğrencilerimizin elde ettiği bu sonuçlar, okulumuzun eğitimdeki kalitesinin ve öğretmenlerimizin özverili çalışmalarının bir göstergesidir. Eray Kutlu Erdoğan’ı ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Eray Kutlu Erdoğan, LGS’de gösterdiği üstün başarıyla ilçede adını duyururken, Lütfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu’nun da eğitimdeki öncü rolünü bir kez daha pekiştirdi. Okul, bu başarıyı kutlamak için çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planlıyor.

Diğer öğrencilerimizin başarılı sonuçları da listelere yansıdı. Tüm öğrencilerimizi ve ailelerimizi tebrik ediyor hayat boyu başarılar diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Kozan Lütfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)