Hayat Boyu Öğrenme Haftası Halk Oyunları Gecesi

Kurumumuz Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri 02.06.2023 günü Ödemiş Kültür Merkezinde Halk Oyunları Gecesi ile devam etti. Halkın yoğun ilgi gösterdiği gecede yedisi ilçemiz okullarından olmak üzere sekiz ayrı grubun sergilediği halk oyunları ve modern dans performansları izleyiciden büyük alkış aldı.

Gecede sahneye ilk olarak Usta Öğreticimiz Yeşim KORKMAZ'ın Yetişkin Halk Oyunları Grubu çıktı. Sonrasında sırasıyla Usta Öğreticimiz Tuana BAHADIR'ın İstiklal İlkokulu Ekibi, Usta Öğreticimiz Pınar KARAOĞLU'nun Zafer İlkokulu Ekibi, Usta Öğreticimiz İlknur YILMAZ'ın Atatürk İlkokulu Ekibi, Usta Öğreticimiz Sermin AKÇAKMAK'ın Hatipoğlu Hasan Erdem İlkokulu Ekibi, Usta Öğreticimiz Arzu BENGİ'nin İstiklal İlkokulu Ekibi, Usta Öğreticimiz Sinem CEYLAN ŞAŞMAZEL'in 80. Yıl Efe İlkokulu Ekibi ve son olarak da Usta Öğreticimiz Ergin BAYAR'ın Atatürk İlkokulu Ekibi sahne alarak birbirinden güzel gösterilerini izleyiciye sundular.

Halk Oyunları Gecesinin hazırlanmasında ve sergilenmesinde başta halk oyunları eğiticilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Ödemiş Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)