Iı. Dönem Veli Toplantısı ve Veli - Öğretmen Görüşmeleri

Değerli Velilerimiz,

2023-2024 Öğretim Yılı II.Dönem Veli Toplantısı ve Veli-Öğretmen Görüşmeleri 16 Mayıs 2024 Perşembe günü  15.30-17.30 arasında yapılacaktır. Buna göre;

1.Velilerimiz saat 15.30'da öğrencilerinin öğrenim gördükleri sınıflara gidecekler ve şube rehber öğretmenlerimiz velilerimize ara karneleri dağıtacaklardır.

2.Şube rehber öğretmenleri toplantıya katılan velilerimizin toplantı katılım tutanağına imza atmalarını sağlayacaklardır. Daha sonra gündem maddeleri doğrultusunda velilerimize genel bilgiler verecekler; velilerimizden gelen öneri ve görüşleri tutanak altına alacaklardır. Bu bilgilendirmenin 15 dakikayı aşmamasına özen gösterilecektir.

3.Öğretmenlerimiz 15.45’ten itibaren derse girdikleri sınıfları dolaşarak katılım tutanağına imza atacaklar; velilerimize ortak sınav analiz sonuçları, performans puan kriterleri, sınıfın dersteki genel durumu, dikkat edilmesi gereken hususlar, bireysel görüşme gün ve saatleri vb. konularda bilgiler vereceklerdir. Bu bilgilendirmenin 5 dakikayı aşmamasına ve kişisel konulara girilmemesine özen gösterilecektir. 

4. Herhangi bir nedenle bilgilendirmenin uzaması veya kişisel konularda bireysel görüşme yapılması ihtiyacı doğması hâlinde bu tür görüşmeler 17.00’den sonra okul girişindeki görüşme alanında yapılacaktır.

5. Öğrencileriyle ilgili kişisel görüşme yapmak isteyen velilerimiz için okulun internet sitesinde çizelge yayınlanmıştır. Velilerimiz yayımlanan bu çizelge doğrultusunda öğretmenlerimizle daha sonra da bireysel görüşme yapabileceklerdir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Konak İzmir Kız Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)