Karne Töreninde Coşku Dolu Anlar Yaşandı.

Bölücek Kadir Nevişet Kameroğlu İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine Kaymakamımız Sayın Mehmet YAPICI, Milletvekilimiz Sayın Saffet BOZKURT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun AKGÜL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Şenol KARAARSLAN, Okul Müdürümüz Mahmut ATAMAN ve daire amirleri katıldı. Tören, öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Okul müdürümüz Sayın Mahmut ATAMAN, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, "Bugün öğrencilerimizin bir yıl boyunca gösterdikleri çabanın ve emeğin karşılığını aldıkları önemli bir gün. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim yolculuğunda, bizler onlara rehberlik etmekten büyük gurur duyuyoruz," ifadelerini kullandı. Ataman, öğrencilere ve ailelerine emeklerinden dolayı teşekkür ederken, başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bırakmanın mutluluğunu paylaştı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun AKGÜL' de öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Başarı, düzenli ve disiplinli çalışmanın sonucudur. Bugün aldığınız karneler, emeğinizin bir göstergesidir. Sizleri ve ailelerinizi kutluyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum," sözleriyle öğrencilerin motivasyonunu artırdı.

Tören, öğrencilere karnelerinin verilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. Öğrenciler, karne sevinçlerini aileleri ve öğretmenleriyle paylaştı. Bu anlamlı gün, geleceğe umutla bakan gözlerle son buldu. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Ereğli Bölücek Kadir - Nevişet Kameroğlu Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)