Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah ve Beraberindeki Heyet, Enstitümüzü Ziyaret Ederek Atölyelerdeki Çalışmalara Katıldı.

 

Malezya Kraliçesi Iskandariah'a Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Osman Sezgin ve eşi Yasemin Sezgin hanımefendi, Türkiye Cumhuriyeti Kuala Lumpur Büyükelçisi  Emir Salim Yüksel ve eşi Selin Yüksel hanımefendi ile Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sabahattin Dülger de eşlik etti.

 

Malezya Kraliçesi Iskandariah, Kurumumuzdaki atölyeleri gezerek uygulamaları takip edip, elde nakış ve tahta baskı uygulaması gerçekleştirdi.

Geleneksel Sanatlarımızın en güzel örneklerinin bulunduğu Bohça Mağazası için beğenilerini dile getiren ve alışveriş yapan Kraliçe ile beraberindeki heyet, hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretlerini tamamladı.

Kadim kültürümüzün en nadide örneklerinin gelecek kuşaklara aktarılması ve el emeği işlerin önemine vurgu yaparak, kurumumuzu desteklediğini dile getiren Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah ve beraberindekileri kurumumuzda ağırlamaktan onur duyduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İstanbul Beyoğlu İstanbul Beyoğlu Refia Övüç Olgunlaşma Enstitüsü

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)