Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir'e Ziyaret

Okul Müdürümüz Yaşar ALTUNER, İngilizce Öğretmeni Dudu Dilek BARIŞ ve öğrencileriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir'i makamında ziyaret ederek eTwinning projeleri kapsamında hazırladıkları dergiyi takdim ettiler.

   Ziyarette okulumuz İngilizce Öğretmeni Dudu Dilek BARIŞ, 7.sınıfa devam eden 10 öğrenci ile Ocak ayından Mayıs ayı sonuna kadar 7 Türk, 2 İtalyan, 1 Romanyalı proje ortağı ile  yer aldığı "Wonder(full) Learning" adlı eTwinning projesi hakkında bilgi verdi. Projenin son ay çalışmasında projede görevli öğrencilerin şehirlerini tanıtan yazılardan oluşan dergiyi Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR'e takdim eden öğrencilerimiz bu proje sayesinde çeşitli Web 2.0 araçlarını kullanmayı öğrendiklerini, farklı şehirlerden ve ülkelerden öğrencilerle iletişime geçerek dili kullanma becerilerini geliştirme fırsatı elde ettiklerini ifade ettiler.

   Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR eTwinning projelerinin öğrencilerimizi her alanda geliştirerek onlara pek çok beceri kazandırdığını ifade edip Okul Müdürümüz Yaşar ALTUNER, İngilizce Öğretmeni Dudu Dilek BARIŞ ve projede yer alan öğrencilere teşekkürlerini iletti.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Nevşehir Merkez Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)