Okul Müdürümüz Cafer İzmirli'nin Veda Mesajı

Okul Müdürümüz Cafer İZMİRLİ'nin Veda Mesajı

Kıymetli arkadaşlarım 

 

İzmir'in güzel ilçesi Menemen'in incisi İmam Hatip Lisesinde bir yıldır eğitim öğretime katkı sunmak, bizlere emanet edilen öğrencilerimizin umut ışığı olmak , hep daha iyinin arayışı içinde olmak bahtiyarlığını yaşadım. Ve hep evlatlarımızı yarınlara donanımlı bir şekilde hazırlayabilmek, yüreklerine dokunarak gönüllerine güzel tohumlar ekebilmek , ilgi, istidat ve yetenekleri için uygun ortam hazırlamak, idareci ve öğretmen arkadaşlarıma ilham verebilmek hep esas gayemiz oldu.

  Iş üreterek hoş bir seda bırakmayı aklımızdan çıkarmadan devletin ve milletin emanetini emin bir şekilde teslim etmenin huzuru içindeyim.

 

İmam hatipde eğitimin niteliğini arttırmak adına sürekli öğrenen ve öğreten, geleceğe dair umudu ve heyecanı her daim diri tutan tüm çalışma arkadaşlarıma ve öğretmenlerime yürekten teşekkürü bir borç biliyor ve şükranlarımı arz ediyorum.

 

     Yaptığımız tüm çalışma , başarı ve ilerlemeler sizlerin büyük emek ve gayreti  ile hayat bulmuştur. İyi ki varsınız...

 

Birlikte görev yapmaktan ve tanımaktan mutluluk duyduğum değerli idareci arkadaşlarım,öğretmenlerim ve çalışanlara velilerime öğrencilerime müteşekkirim.

 

Selam saygı ve hormetlerimle.....

 

Cafer İZMİRLİ 

Okul Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Menemen Menemen Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)