Okuma Köşeleri

KTS Aralık-Ocak ayı "Okuma köşesi olmayan okullarda, uygun alanlarda okuma köşeleri oluşturulur." etkinliği kapsamında okulumuzda okuma köşeleri oluşturuldu.

Okulumuzun Zemin katta ve 1. Katında öğrencilerimizin kolayca ulaşabilecekleri Türkçe öğretmenlerimiz tarafından belirlenen kitaplar ve diğer eserlerden oluşan kitaplık oluşturulmuştur ve öğretmenler odasında bulunan kitaplığımız güncelleştirilmiş ve zenginleştirilmiştir.

Okulumuzda Z-kütüphane bulunmaktadır. Bu kütüphane öğrencilerimizin kullanımına daima açıktır. Düzenli bir kitap okuma akışı ve takip edilebilirliğini sağlamak için her gün iki öğrencimiz Z-kütüphane görevlisi olarak ayarlanmıştır. Z-kütüphanede kitap ödünç alma işi kayıt altına alınmaktadır. Bu sayede kütüphane ile ilgili aylık ve dönemlik istatistiki çalışmalar yapabilmekteyiz. Düzenli aralıklarla en fazla kitap okuyan öğrencilerimizi belirlenerek çeşitli ödüller verilmektedir. Böylece öğrencilerimiz kitap okumaya teşvik edilmektedir. Kütüphanemizi güncelleştirme ve zenginleştirme çalışmaları da yürütülmektedirler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Karatay Uluırmak Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)