Orhanlı'da Halk Oyunları Kursumuz Başladı

İlçemize bağlı Orhanlı Mahallesinde ikamet eden bireylerin talebi üzerine açtığımız halk oyunları kursumuz ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

İlçemize bağlı Orhanlı Mahallesinde ikamet eden bireylerin talebi üzerine yeni bir halk oyunları kursu açtık. Milli Eğitim Bakanlığımızın Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında, haftanın Salı günlerinde, 19.00 - 22.00 saatleri arasında,  Yeni Orhanlı Orta Okulu'nda açtığımız halk oyunları kursumuza sınırlı bir kontenjan için kurs kayıtlarımız devam ediyor. 

Bu kurs ve başka kurslarımız ile ilgili bilgi sahibi olmak ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız sizi halk eğitimi merkezimize davet ediyoruz. Yaşınız, işiniz ve yaşadığınız yer neresi olursa olsun halk eğitimi merkezimizde size uygun kurslarımızın olduğunu hatırlatmak isteriz. Gelin birlikte konuşalım, sizin için en iyi kursu belirleyip size eğitim hizmeti vermeye başlayalım. "Her zaman, her yerde herkes için eğitim" parolası ile yaz – kış, ilkbahar – sonbahar, hafta içi – hafta sonu, sabah – öğlen – akşam yılın 365 gününde yürüttüğümüz halk eğitimi merkezimizdeki eğitim faaliyetlerimize siz değerli halkımızı bekliyoruz.

Seferihisar Atatürk Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Seferihisar Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)