Ortaokul Kahramanları: 2023/2024 Yılına Merhaba De!

Merhaba Sevgili Öğrenciler, Veliler ve Öğretmenler,

 

Yepyeni bir öğrenme serüvenine hoş geldiniz! 2023/2024 eğitim öğretim yılında, daha büyük sorumluluklar ve heyecan verici fırsatlar sizi bekliyor. Ortaokul, yeni arkadaşlıklar kuracağınız, yeteneklerinizi geliştireceğiniz ve dünya hakkında daha fazla şey öğreneceğiniz bir dönemdir.

 

Ortaokulda Neler Var?

 

Ortaokul, akademik ve kişisel gelişiminizin temellerini atmaya başladığınız bir zaman dilimidir. Bu yıl, daha derinlemesine matematik, fen, dil, sosyal bilgiler ve daha birçok konuda öğreneceksiniz. Öğretmenlerimiz, bilgi ve deneyimlerinizi genişletmenize yardımcı olmak için buradalar.

 

Keşfetmek ve Başarmak

 

2023/2024 yılı, kendi ilgi alanlarınızı keşfetme ve tutkularınızı geliştirme fırsatı sunacak. Proje tabanlı öğrenme, bilimsel deneyler ve sanatsal yaratıcılık bu yılın bir parçası olacak. Kendinizi sınamaktan çekinmeyin, çünkü her başarısızlık bir öğrenme fırsatıdır.

 

Veliler İçin Tavsiyeler

 

Sevgili veliler, çocuklarınızın bu önemli aşamada yanlarında olduğunuzu göstermek çok önemlidir. Onları destekleyin, öğrenme alışkanlıkları oluşturmalarına yardımcı olun ve iletişim kanallarınızı açık tutun. Birlikte çalışarak, çocuklarınızın başarılı bir şekilde büyümelerine yardımcı olabilirsiniz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Karatay İsa Can Bezirci İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)