Satranç Şenliğimizden Kareler

Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında ilçemiz Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlkokulunda açtığımız satranç kursumuza devam eden kursiyerlerimiz için düzenlediğimiz "Satranç Şenliği" ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız. 

Bakanlığımızın Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında ilçemiz Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlkokulunda açtığımız satranç kursuna devam eden kursiyerlerimiz için düzenlediğimiz "Satranç Şenliğimiz" İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Tolga Ügdül, Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlkokulu Müdürümüz Sayın Ümit Atacan, Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Sayın Dr. Mehmet Ali Noyan, Okulda görevli öğretmenlerimiz ve öğrenci velilerimizin katılımları ile başladı. Şenliğin açılışında konuşma yapan ilçe milli eğitim şube müdürümüz satranç eğitiminin önemi üzerinde durdu. Şenliğe katılan kursiyerlere madalya  takıldı ve  katılım belgesi verildi. 

Oldukça güzel bir ortamda geçen satranç şenliğimizin mimarı ve aynı zamanda Satranç Öğretmenimiz Sayın Gül Ügdül'e, halk eğitimi merkezi olarak açtığımız kurslarda ve yaptığımız çalışmalarda desteğini esirgemeyen Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlkokulu Müdürümüz Sayın Ümit Atacan'a,  şenliğimize katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Tolga Ügdül'e, öğretmenlerimize, velilerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.

Seferihisar Atatürk Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İzmir Seferihisar Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)