Saygı,özlem ve Minnetle. .

Hayatının en son anına kadar ülkesine hizmet etmiş olan eşsiz devlet adamı, büyük komutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün, aramızdan ayrılışının 83. Yılında, O'nu artarak devam eden büyük bir özlem, sevgi ve saygıyla anıyoruz..

 

O, hep Türk milletine güvendi ve inandı. Tarihte büyük devletler kuran, tarihe yön veren, tarihi okumaktan çok yazmayı seven, yüksek bir medeniyet seviyesine sahip olmuş Türk milletinin büyüklüğüne inanmış ve Türklüğü ile hep gurur duymuştur. Kahramanlık, vatan sevgisi, bilim ve fenne bağlılık, sanata değer verme gibi üstün özelliklere sahip Yüce Türk ulusunun, çağdaş dünya içinde yer alacağına inandı. Bunun için çabaladı. Kurtuluş Savaşı'nın ardından söylediği "En büyük davamız, en medeni ve gelişmiş, refah içinde bir millet olarak varlığımızı yükseltmektir." sözü bunu kanıtlamaktadır.

 

İnkılap İlkokulu olarak 10 Kasım günü tüm öğrenci öğretmen ve velilerimizle Atamıza şükran ve minnetlerimizi sunarak onu bir kez daha andık. Programda emeği geçen başta Mehmet TÜRE öğretmenimize  ve katkılarından dolayı tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz..

 

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

 

Aziz ruhun şad olsun. Rahat uyu ATAM...

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Tire İnkılap İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)